KauhuCon 2019

Saapumisohjeet Rikhardinkadun kirjastoon.

 

OSOITE:

Rikhardinkadun kirjasto

Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

 

LIIKUNTARAJOTTEISET

Liikuntarajoitteiset tulevat sisään Korkeavuorenkadun puolelta sisäpihalta.

 

MYYJÄT JA ESITELMÖIJÄT

Myyjät tulevat pääsääntöisesti sisään Korkeavuorenkadun puolelta. Sitä kautta pääsee hissillä ilman, että tarvitsee kantaa tavaroita portaita ylös. Mikäli olette tulossa tapahtuman aukioloaikojen ulkopuolella, niin teidän tulee siis käyttää Korkeavuorenkadun puoleista sisääntuloa. Tapahtuman ollessa auki, voi myös kulkea pääoven kautta.

Haasteellisuutta roudaamisessa lisää se, että pihaan mahtuu käytännössä yksi auto kerrallaan. Mikäli saavutte paikalle autolla, toivoisimme siitä tietoa ja mahdollista aikataulua. Näin voimme yrittää porrastaa roudaamista ja mahdollisesti vältämme pahimman tungoksen sisäpihalla.

Roudausajat tapahtuma-aikojen ulkopuolella:

Pe 5.4., klo 17-19 tai aiemmin päivällä.

La 6.4., klo 9-10

Su 7.4., klo 18-20 (Purku)

Olemme näinä aikoina paikalla auttamassa kantamisessa ja logistiikassa. Jos tulette esimerkiksi taksilla, voimme yhdessä kantaa kamat autosta pois nopeasti. Kannamme tietysti myös väliaikaisesti pysähtyneistä omista autoista kamat pyydettäessä.

Pöydät ovat kooltaan melko pieniä. Ne ovat 60cmx120cm, mutta halutessaan voi mukaan ottaa ylimääräistä vaatetelinette, pientä apupöytää, mainostelineitä jne. kunhan pidetään yhdessä huoli siitä, että kaikille riittää tilaa.

 

PYSÄKÖINTI

Alueella on vähän pysäköintimahdollisuuksia ja kadut kuuluvat kalliiseen ykkösvyöhykkeeseen. Viikonloppuisin ei aina ole pysäköintimaksua, mutta joillakin kaduilla on poikkeukselliset järjestelyt. Lähellä sijaitsee myös Q-Park -parkkihalli. Tarkemmat pysäköintisäännöt ja ajat löydätte Helsingin Kaupungin sivuilta >>

ESITELMÖIJÄT

Kaikissa esityspaikoissa on äänentoisto, eli esitelmät vahvistetaan normaaleilla mikrofoneilla, jotta kaikki kuuluu mukavasti ja selkeästi. Osassa saleista on käytössä langaton mikrofoni ja osassa normaali johdollinen mikrofoni.

Lukusalissa tietokoneen saa kytkettyä projektoriin HDMI-kaapelilla tai vaihtoehtoisesti Barco-USB-tikulla.

Kirjastossa on WI-Fi.

 

Yhteyshenkilöt:

Joonas Widenius, joonas.widenius@gmail.com, puh 0407068736

Heli Roisko, puh 0403349621

Paikalle tulee myös talkoolaisia ja muita Lovecraft-seuran jäseniä, jotka auttavat ja ohjaavat tarvittaessa.