HPLHS

H. P. Lovecraft – Historiallinen seura on tarkoitettu kauhun (ja science fictionin) ystäville ympäri Suomen. Seuran jäseneksi voi liittyä olipa sitten kiinnostunut faktasta (historiasta) tai fiktiosta (kauhusta) tai molemmista.

HPLHS julkaisee omaa, kerran vuodessa ilmestyvää jäsenlehteään nimeltä Kuiskaus pimeässä (ensimmäinen, vuoden 2011 numero julkaistiin nimellä Nyarlathotep). Kuiskaus pimeässä on Suomen ainoa kauhukulttuuriin erikoistunut lehti ja siinä julkaistaan jäsenten novelleja, artikkeleita, arvioita ja paljon muuta.

Vaikka seuran varsinainen kotipaikka on Helsinki, seuran tarkoitus on olla valtakunnallinen, jonka alla toimivilla paikallisilla osastoilla olisi kullakin omaa toimintaa. Paikalliset harrastajat voivat kokoontua keskenään mm. pelien, elokuvien, kirjallisuuden ja virvokkeiden ympärille.

Muu seuran toiminta pitää sisällään muun muassa osallistumisia kirjallisuus-, fantasia-, scifi-, kauhu- ja roolipelitapaamisiin Suomessa (ja ulkomailla) ja yhteydenpito muihin samanhenkisiin seuroihin ulkomailla.

Seura on aloittanut myös yhteistyön amerikkalaisen sisarseuran H. P. Lovecraft Historical Societyn (HPLHS) kanssa.

Seuran jäsenyys edellyttää liittymistä ja jäsenmaksun maksamista. Jäsenmaksu on kaikilta jäseniltä 10€, joskin vakavaraisempien jäsenten toivotaan myös maksavan vapaaehtoista kannatusmaksua.

Jäsenet saavat automaattisesti jäsenkortin ja jäsenlehden (vuosijulkaisun), joka ilmestyy vähintään kerran vuodessa. Jäsenkortilla saa alennusta Joensuun Fantasiapeleistä.

 

 

Seuran liikemerkin on suunnittelut Jokke Saharinen. Joken liikemerkin on digitoinut ja viimeistellyt Oliver Döring.
Logon ja tunnuksen on suunnitellut Henna Sakkara.