Kuiskaus pimeässä

Seura julkaisee omaa jäsenlehteään nimeltä Kuiskaus pimeässä.

Lehden avustaminen

Kuiskaus pimeässä julkaisee artikkeleita, esseitä, novelleja, haastatteluja, kuvia, runoja sekä kirja-, elokuva-, sarjakuva- ja peliarvioita. Lehden pääasiallinen fokus on H. P. Lovecraftin laajassa sekä moniulotteisessa kirjallisessa perinnössä, joka ei sulje pois muita kauhun muotoja tai aihepiirin avaraa käsittelyä.

Kuiskaus pimeässä ottaa mielellään vastaan julkaistavaa materiaalia. Tarjoamme äänen ja julkaisukanavan pääasiassa kotimaisille kauhukirjoittajille, kuten novellisteille, esseisteille ja kriitikoille. Kaikki kauhunharrastajat ovat tervetulleita mukaan!

Julkaisemme mieluiten materiaalia, joka on ennen julkaisematonta tai julkaistu aiemmin vain pienimuotoisesti. Erityisesti kauhunovellit, kauhuaihetta sivuavat artikkelit, kirja-arvostelut, aiheeseen sopiva kuvitus sekä vastaava materiaali, ovat tervetulleita.

Voittoa tavoittelemattomana seurana emme voi maksaa kirjoituksista palkkioita. Lehteä lukee kuitenkin joukko ansioituneita kotimaisia kauhunharrastajia, mukaan lukien Boris Hurtta, S. Albert Kivinen, Markku Sadelehto, Juri Nummelin ja Marko Hautala. Kirjoituksilleen voi näin ollen saada aktiivista ja asiantuntevaa yleisöä.

Ainoana säännöllisesti julkaistavana kauhukulttuuria käsittelevänä lehtenä Kuiskaus pimeässä on lunastanut asemansa. Se on merkityksellisen kanava uusille ja intohimoisille kauhukirjoittajille, arvostelijoille ja alaa pohtiville, joiden riivatut visiot eivät saa vastakaikua kaavoihinsa kangistuneilta julkaisijoilta. Tällä polulla Kuiskaus pimeässä tulee jatkamaan myös tulevaisuudessa.

Kuiskaus pimeässä 2/2019

Kuiskaus pimeässä 1/2019

Kuiskaus pimeässä 1/2018

Kuiskaus pimeässä 2/2018

Kuiskaus pimeässä 2/2017

Kuiskaus pimeässä 1/2017

Kuiskaus pimeässä 2/2016

Kuiskaus pimeässä 1/2016

Kuiskaus pimeässä 3/2015

Kuiskaus pimeässä 2/2015

Kuiskaus pimeässä 1/2015

Kuiskaus pimeässä 2013

Kuiskaus pimeässä 2012