KauhuCon 2018

Kiitos kaikille Con-vieraille!

Ohjelma

Kunniavieraat

KauhuCon 2018 • 7.4.-8.4.2018

 

Rikhardinkadun kirjasto • Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

 

KauhuCon 2018 on kaikille kauhukulttuurista kiinnostuneille suunnattu avoin tapahtuma. Se tarjoilee kattauksen esitelmiä, luentoja, paneeleita, näyttelyjä ja myyntialueen.

Täydellinen mahdollisuus tavata alalla työskenteleviä ammattilaisia, harrastajia ja muita tekijöitä, kuunnella esitelmiä, paneelikeskusteluja ja tehdä mielenkiintoisia löytöjä myyntialueelta.

Ohjelmaa on myös uusille kasvoille, jotka eivät ole vielä päässeet nauttimaan hyytävästä tunnelmasta, mutta janoavat näitä mahdollisuuksia.

Tapahtumaa järjestää H. P. Lovecraft – Historiallinen seura ry. Työryhmään kuuluu 7-9 seuran jäsentä ja ohjelman suunnitteluvastuussa olevat ”Dagon ja syväläiset”.

Seuran jäsenet toimivat käytännönjärjestelyissä ja antavat lisätietoa medialle ja muille tahoille. Seuran jäsenet myös toimivat näkyvinä henkilöinä tapahtumassa ja siihen liittyvissä toiminnoissa. Dagon ja syväläiset toimivat ainoastaan omissa luolissaan. Heitä kuulevat ja näkevät ainoastaan seuran KauhuConissa työskentelevät jäsenet.

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Kategoriat

Facebook