Kuiskaus pimeässä

Seura julkaisee omaa jäsenlehteään nimeltä Kuiskaus pimeässä.

Lehden avustaminen

Kuiskaus pimeässä julkaisee artikkeleita, esseitä, novelleja, haastatteluja, kuvia, runoja sekä kirja-, elokuva-, sarjakuva- ja peliarvioita. Lehden pääasiallinen fokus on H. P. Lovecraftin laajassa sekä moniulotteisessa kirjallisessa perinnössä, joka ei sulje pois muita kauhun muotoja tai aihepiirin avaraa käsittelyä.

Kuiskaus pimeässä ottaa mielellään vastaan julkaistavaa materiaalia. Tarjoamme äänen ja julkaisukanavan pääasiassa kotimaisille kauhukirjoittajille, kuten novellisteille, esseisteille ja kriitikoille. Kaikki kauhunharrastajat ovat tervetulleita mukaan!

Julkaisemme mieluiten materiaalia, joka on ennen julkaisematonta tai julkaistu aiemmin vain pienimuotoisesti. Erityisesti kauhunovellit, kauhuaihetta sivuavat artikkelit, kirja-arvostelut, aiheeseen sopiva kuvitus sekä vastaava materiaali, ovat tervetulleita.

Voittoa tavoittelemattomana seurana emme voi maksaa kirjoituksista palkkioita. Lehteä lukee kuitenkin joukko ansioituneita kotimaisia kauhunharrastajia, mukaan lukien Boris Hurtta, S. Albert Kivinen, Markku Sadelehto, Juri Nummelin ja Marko Hautala. Kirjoituksilleen voi näin ollen saada aktiivista ja asiantuntevaa yleisöä.

Tähän mennessä Kuiskaus pimeässä -lehteä on julkaistu kolme numeroa, joita täydentää yksi nimellä Nyarlathotep julkaistu lehti. Näiden numeroiden kautta Kuiskaus pimeässä on lunastanut asemansa merkityksellisenä kanavana uusille ja intohimoisille kauhukirjoittajille, joiden kauhun riivaamat visiot eivät saa vastakaikua kaavoihinsa kangistuneilta julkaisijoilta. Tällä polulla Kuiskaus pimeässä tulee jatkamaan myös tulevaisuudessa.

Viimeisin Kuiskaus pimeässä -jäsenlehti ilmestyi joulukuussa 2016

Kuiskaus pimeässä -1/2016 ilmestyi kesäkuussa 2016.

Kuiskaus pimeässä 3/2015 -jäsenlehti ilmestyi joulukuussa 2015.

Kuvia Kuiskaus pimeässä 1/2015 numerosta:

Kuvia vanhemmista Kuiskaus pimeässä numeroista: