KauhuCon

KauhuCon 6.-7.4.2019

Vieraana mm. Anders Fager

Kiitos kaikille KauhuCon 2018-vieraille!

6.-7.4.2019

KauhuCon 2019 ohjelma tulossa pian.

KauhuCon 2019

Rikhardinkadun kirjasto • Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

6.-7-.4.2019

KauhuCon saa vuonna 2019 ensimmäisen kansainvälisen vieraan. Hän on Anders Fager!

KauhuCon 2019 on kaikille kauhukulttuurista kiinnostuneille suunnattu avoin tapahtuma. Se tarjoilee kattauksen esitelmiä, luentoja, paneeleita, näyttelyjä ja myyntialueen.

Täydellinen mahdollisuus tavata alalla työskenteleviä ammattilaisia, harrastajia ja muita tekijöitä, kuunnella esitelmiä, paneelikeskusteluja ja tehdä mielenkiintoisia löytöjä myyntialueelta.

KauhuConia koskevat yhteydenotot osoitteeseen pj@lovecraftseura.net

Ohjelmaa on myös uusille kasvoille, jotka eivät ole vielä päässeet nauttimaan hyytävästä tunnelmasta, mutta janoavat näitä mahdollisuuksia.

Tapahtumaa järjestää H. P. Lovecraft – Historiallinen seura ry. Työryhmään kuuluu 7-9 seuran jäsentä ja ohjelman suunnitteluvastuussa olevat ”Dagon ja syväläiset”.

Seuran jäsenet toimivat käytännönjärjestelyissä ja antavat lisätietoa medialle ja muille tahoille. Seuran jäsenet myös toimivat näkyvinä henkilöinä tapahtumassa ja siihen liittyvissä toiminnoissa. Dagon ja syväläiset toimivat ainoastaan omissa luolissaan. Heitä kuulevat ja näkevät ainoastaan seuran KauhuConissa työskentelevät jäsenet.

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!