Hallitus & toimihenkilöt

Hallitus

Joonas Widenius, puheenjohtaja
pj@lovecraftseura.net

Anu Yli-Somero, sihteeri
sihteeri@lovecraftseura.net 

Taneli Repo, talous- ja jäsenvastaava
rahuri@lovecraftseura.net

 

Muut toimihenkilöt

Lauri Lattu, päätoimittaja, Kuiskaus pimeässä -toimitus, Lovecraft-asiantuntija, web-sivuston tekstit.
toimitus@lovecraftseura.net

Henna Sakkara, web design, graafiset tehtävät, Kuiskaus pimeässä -toimitus
graafikko@lovecraftseura.net

Anastasia Alén, markkinointi, novellitoimitus.
markkinointi@lovecraftseura.net

Henna Sakkara, AD, web designer
graafikko@lovecraftseura.net

 

 

H. P. Lovecraft – Historiallisen seuran hallitus ja Kuiskaus pimeässä -toimituskunta:

Joonas Widenius

Joonas Widenius

puheenjohtaja

Joonas Widenius löysi itsensä Lovecraftin juurilta jo lapsuudessaan. Tämä vaikutti häiritsevästi kasvuun eikä korjausliikkeitä voinut enää myöhemmin tehdä. Vahinko oli pysyvä. Muusikkona asuntolainansa maksava puolikalju blondi elää elämäänsä perheensä lisäksi kultistien keskuudessa örähdellen epämääräisesti. Urheilulliset aktiviteetit ovat myös oiva tapa purkaa kosmoksen aiheuttamaa painetta pimeyden keskellä. (kuva: Kimmo Tähtinen)

pj@lovecraftseura.net

Lauri Lattu

Lauri Lattu

päätoimittaja

Lauri Lattu on Lovecraft-intoilija ja Muinaisten kultisti Joensuun pimeistä metsistä. Tämä filosofian maisterin koulutuksen saanut hiiliyhdisteistä koostuva olento kirjoittaa, lukee, nyrkkeilee, pelaa roolipelejä ja ajattelee kummallisia. Pitää eläimistä (paitsi chelicerata-alajaksoon kuuluvista), kirjoista, taiteesta yleensä, soista ja rituaaleista pimeydessä. Luonnon lisäksi Lattu viihtyy myös raskaan musiikin keikoilla ja erilaisissa kulttuuriharrasteissa. (kuva: Santtu R. Määttänen)

toimitus@lovecraftseura.net

Taneli Repo

Taneli Repo

rahastonhoitaja, jäsenvastaava

Taneli Repo innostui Lovecraftista Jalavan varhaisista kokoelmista ja Call of Cthulhu -roolipelistä. Kirjamakunsa suhteen hän on moniruokainen, korkeakirjallisuudesta sarjakuvien kautta täyteen saastaan. Hän on innokas kuntouimari ja harrastaa videopelaamista. Repo on koulutukseltaan varatuomari ja työskentelee Brysselissä, missä hän asuu perheensä ja kahden kissansa kanssa. (kuva: Reija Vilmis)

rahuri@lovecraftseura.net

Anastasia Alén

Anastasia Alén

markkinointikoordinaattori

Anastasia Alén vastaa seurassa markkinoinnista ja novellien toimittamisesta. Anastasia tutustui Lovecraftin tuotantoon hyvin vastikään, ja sehän vei mennessään. Rakastaa lukemista ja lukeekin muutaman sadan teoksen vuosivauhtia.

markkinointi@lovecraftseura.net

Henna Sakkara

Henna Sakkara

AD, graafikko, web-designer

Henna Sakkara on mystisestä, omituisesta ja maakaaberista innostuva kouvolalainen graafikko, jonka palvonnan kohteena ovat kissat, nuo suloiset Ultharin tuomarit. Intohimo kauhuun lähti lapsuudessa Laura Soinnen saduista, joiden jälkeen noidat, kauhut ja synkät tarinat veivät mukanaan. Erityisesti hänen sydämensä sykkii Poen ja Lovecraftin tarinoille. Kuvallisen maailman lisäksi hänen elämäänsä kuuluvat oleellisesti kirjat, kirjoittaminen, luonto ja luontokappaleet. Oman elämänsä Log Lady. (kuva: Oliver Döring)

graafikko@lovecraftseura.net

Anu Yli-Somero

Anu Yli-Somero

Sihteeri

Anu Yli-Somero (sihteeri) oppi aikaisin lukemaan ja lukeminen onkin läpi elämän mukana pysynyt harrastus. Kauhu vei jo ala-asteikäisenä sydämen. Vasta pari vuotta sitten löytyi samanhenkisten ihmisten Lovecraft seura. Päivätyönään opettaa lapsia tutkimaan maailmaa ennakkoluulottomasti. Sihteerin työssä hoitaa postituksia ja jäsenasioita. (Kuva: Tero Yli-Somero)

sihteeri@lovecraftseura.net