Hallitus & toimihenkilöt

rahuri@lovecraftseura.net

Henna Sakkara, varapuheenjohtaja

Muut toimihenkilöt

Lauri Lattu, päätoimittaja, Kuiskaus pimeässä -toimitus.
toimitus@lovecraftseura.net

Jokke Saharinen, web-sivusto, Kuiskaus pimeässä -toimitus

Henna Sakkara, web-sivusto, graafiset tehtävät, Kuiskaus pimeässä -toimitus

Lasse Lindqvist, novellitoimitus, yhteistyö Kosmoskynä -lehden kanssa
novellit@lovecraftseura.net

Anastasia Alén, markkinointi, novellitoimitus.
markkinointi@lovecraftseura.net

H. P. Lovecraft – Historiallisen seuran hallitus ja Kuiskaus pimeässä -toimituskunta:
Joonas Widenius

puheenjohtaja

Joonas Widenius löysi itsensä Lovecraftin juurilta jo lapsuudessaan. Tämä vaikutti häiritsevästi kasvuun eikä korjausliikkeitä voinut enää myöhemmin tehdä. Vahinko oli pysyvä. Muusikkona asuntolainansa maksava puolikalju blondi elää elämäänsä perheensä lisäksi kultistien keskuudessa örähdellen epämääräisesti. Urheilulliset aktiviteetit ovat myös oiva tapa purkaa kosmoksen aiheuttamaa painetta pimeyden keskellä. (kuva: Kimmo Tähtinen)

pj@lovecraftseura.net

Lauri Lattu

päätoimittaja

Lauri Lattu on Lovecraft-intoilija ja Muinaisten kultisti Joensuun pimeistä metsistä. Tämä filosofian maisterin koulutuksen saanut hiiliyhdisteistä koostuva olento kirjoittaa, lukee, nyrkkeilee, pelaa roolipelejä ja ajattelee kummallisia. Pitää eläimistä (paitsi chelicerata-alajaksoon kuuluvista), kirjoista, taiteesta yleensä, soista ja rituaaleista pimeydessä. Luonnon lisäksi Lattu viihtyy myös raskaan musiikin keikoilla ja erilaisissa kulttuuriharrasteissa. (kuva: Santtu R. Määttänen)

toimitus@lovecraftseura.net

Lasse Lindqvist

novellipäätoimittaja

Lasse Lindqvist on jyväskyläläinen musiikki-, kirjallisuus- ja teatterikriitikko, jolla on kirjoittamisen ohjaajan pätevyys. Vapaa-ajallaan hän kirjoittaa mm. symbolirikkaita kauhutarinoita ja korkeakirjallisuudeksi naamioitua kioskikirjallisuutta. Hän pitää nopeatempoisesta jalkapallosta ja hitaasti ihon alle luikertelevista syväläistarinoista. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri. (kuva: Joonas Puuppo)

novellit@lovecraftseura.net

Anastasia Alén

markkinointikoordinaattori

Anastasia Alén vastaa seurassa markkinoinnista ja novellien toimittamisesta. Anastasia tutustui Lovecraftin tuotantoon hyvin vastikään, ja sehän vei mennessään. Rakastaa lukemista ja lukeekin muutaman sadan teoksen vuosivauhtia.

markkinointi@lovecraftseura.net

Taneli Repo

rahastonhoitaja, jäsenvastaava

Taneli Repo innostui Lovecraftista Jalavan varhaisista kokoelmista ja Call of Cthulhu -roolipelistä. Kirjamakunsa suhteen hän on moniruokainen, korkeakirjallisuudesta sarjakuvien kautta täyteen saastaan. Hän on innokas kuntouimari ja harrastaa videopelaamista. Repo on koulutukseltaan varatuomari ja työskentelee Brysselissä, missä hän asuu perheensä ja kahden kissansa kanssa. (kuva: Reija Vilmis)