Mitä luetaan?

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Shub-Niggurath henna sakkara 7 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #7651
  Profiilikuva käyttäjästä Lauri Lattu
  Lauri Lattu
  Avainmestari (Keymaster)

  Mitä ihmiset lukevat parhaillaan? Mikä päräytti viimeimmäksi?

  Rupi Kaurin runoteoksen Milk and Honey tahkosin läpi kyyneleet silmissä muutama ilta sitten.

  Työn alla sen sijaan on Jalavan Kirotun kirjan vartija -novellikokoelma ja Michel Houellebecqin H. P. Lovecraft – Against the World, Against Life.

  Lisäksi kesken ovat Ulla-Maija Lundbergin (mielestäni ylikehuttu) romaani Jää ja Rebekka Solnitin (aivan mainio) esseekokoelma Men Explain Things To Me and Other Essays.

  • Tätä aihetta muokkasi 7 kuukautta, 1 viikko sitten Profiilikuva käyttäjästä Lauri Lattu Lauri Lattu.
  #7656
  Profiilikuva käyttäjästä Shub-Niggurath
  henna sakkara
  Avainmestari (Keymaster)

  Vikat sivut Ennis & Dillonin Preacher -sarjiksesta on just meneillään. Se oli kyllä yksi parhaita sarjakuvia ikinä, siinä jäi jopa Sin City ja Hell Boy täpäräksi kakkoseksi.

  Lisäksi yöpöydällä on lojunut jo pitkään Neil Gaimanin kokoama Unnatural Creatures, joka sisältää läjän kauhu/outous novelleja. Aikasta puisevaa menoa kyllä sillä osalla, samoin Neil Gaimanin viimeinen novellikoelma Trigger Warning oli kyllä myös edellisiin, mahtaviin kokoelmiin verrattuna todellinen pettymys: Trigger Warning piti olla nimenomaan kauhua ja “häiritseviä” tarinoita, ainut asia kyllä oli joka häiritsi oli se, että novellit oli tylsähköjä ja loppuvaikutelma oli se, että hc-faneille oli kaivettu ja kasattu vanhat pöytälaatikon epämääräiset jämät kirjaksi.

  Nyt hyllyssä odottaa Stephen Kingin Cujo ja The Shining, odotan niitä jännityksellä sillä en ole lukenutkoskaan ainoatakaan Kingin kirjaa, ja käsitys Kingin kirjoista perustuu ainoastaan satunnaisiin leffoihin (Kubrickin The Shining on kyllä mahtava).

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.